بهترین رستوران های جنوب تهران، مملو از داستان ها و قصه های مختلف هستند. شهر تهران در زمان قدیم خیلی کوچکتر از الان بوده، و بخش اعظمی از شهر کنونی تهران خارج از شهر محسوب می شد. آنچه که ما امروز به نام جنوب شهر تهران می شناسیم در واقع بخش اصلی شهر و قسمت اعیان نشین تهران محسوب می شده است. اکثر بناهای تاریخی در جنوب تهران واقع شده است.
خیلی از این بناها امروزه تبدیل به رستورانهای زیبایی شده اند. و حتی بعضی از این بهترین رستوران های جنوب تهران سال هاست که میزبان نسلهای مختلفی شده اند و چه روزهایی که به خود ندیده اند.
در این مطلب سعی داریم چند تا از بهترین و جذاب ترین بهترین رستوران های جنوب تهران را به شما معرفی کنیم.
مقاله پیشنهادی: بهترین رستوران های تهران
رستوران مسلم، خوشمزه ترین ته چین جنوب تهران
یکی از بهترین رستوران های جنوب تهران، رستوران مسلم واقع در بازار بزرگ تهران است. بازار بزرگ تهران خود یکی از جذابیت های تاریخی این شهر محسوب می شود. بازاری که هنوز اصالت خود را حفظ کرده است و بناهای دیدنی و تاریخی زیبایی در دل خود دارد. پیشنهاد می کنم یک روز صبح، خود را به بازار بزرگ تهران برسانید، گشت مفصلی در بازار بزنید. سپس به کاخ گلستان بروید و از زیبایی های آن استفاده کنید و حظ ببرید، بعد برای صرف یک ناهار لذیذ به رستوران مسلم بروید.
این رستوران یکی از شلوغ ترین رستوران های تهران است. ولی از دیدن صف طولانی آن وحشت نکنید، چون سرویس دهی سریع آنها باعث می شود که شما نه تنها مدت زیادی در صف معطل نمانید، بلکه خیلی سریع هم غذایتان، پیش روی شما گذاشته شود. ته چین رستوران مسلم از معروف ترین ته چین های شهر است.

رستوران و دیزی سرای آذری، از بهترین رستوران های جنوب تهران
این رستوران از بهترین رستوران های جنوب تهران و در نزدیکی میدان راه آهن به صورت قهوه خانه ساخته شده است. در سال هزار و سیصد و بیست و هفت هجری شمسی به دست حاج عبدالحمید آذری پور اصفهانی ساخته شد و مشغول به کار شد.
معماری این رستوران کاملا به سبک قهوه خانه است. با همان ترکیب بندی و طراحی و دکور، دیوارها پر است از نقوش روایت های شاهنامه، دلاوری های پهلوانی و…. دارای دو بخش در کنار هم است که یکی مختص قهوه خانه و دیگری مختص رستوران است. صدای فواره حوض کوچکی که وسط قهوه خانه قرار گرفته است همراه با نوای موسیقی سنتی که پخش می شود، بسیار گوش نواز است.
منوی این رستوران شامل غذاهای متنوعی می شود ولی همانطور که از اسم آن پیداست، دیزی های این قهوه خانه بسیار لذیذ و معروف است.

کافه-رستوران گل رضاییه، رستورانی پر از خاطره در جنوب تهران
یکی از قدیمی ترین و بهترین رستوران های جنوب تهران، رستوران گل رضاییه است. نمی شود از خیابان سی تیر گذر کرد و از کنار این رستوران به سادگی گذشت. خیابان سی تیر یکی از دیدنی ترین و پر حادثه ترین خیابان های شهر تهران است. خیابانی که با هر قدمی که در آن برمی داری گویی برگی از تاریخ را ورق زده ای.
رستوران گل رضائیه در سال هزار و سیصد و ده شروع به کار می کند. در حال حاضر هم توسط نوه مالک اولیه این رستوران اداره می شود.
شاید اولین چیزی که قبل از ورود توجه شما را جلب کند ظاهر و ورودی رستوران باشد که هنوز بخشی از سبک و سیاق گذشته را حفظ کرده است. و منوی غذای آن سالهای اولیه پشت شیشه گذاشته شده است.
فضای داخلی رستوران یک فضای کوچک و دنج و دلنشین است. در و دیوار آن پر شده از عکسهای انواع بازیگران و خوانندگان قدیمی که خیلی ها با تک تک آنها خاطره دارند.
زمانی که برای صرف غذا یک میز را انتخاب می کنید و بر روی آن می نشینید، یکی از میزها توجه شما را به خود جلب می کند و آن میز کنار پنجره است. این میز حرف زیادی برای گفتن دارد، چون پاتوق همیشگی صادق هدایت و فروغ فرخزاد بوده است. در حال حاضر هم رزرو دائمی سفارت فرانسه است.

کافه-رستوران دارالخلافه، یکی از بهترین رستوران های جنوب تهران

یکی از کارهای جالبی که در این سالهای اخیر در راستای زنده نگه داشتن فرهنگ و تاریخ ایران انجام شده است. تبدیل کردن خانه های قدیمی به کافه و بعضا رستوران است. یکی از این بهترین رستوران های جنوب تهران، دارالخلافه است.
خانه ای 260 متری که متعلق به مهین الملک مزینانی، داماد مظفرالدین شاه بوده است. در سال نود و هفت با سلیقه تمام و حفظ اصالت، مرمت و تبدیل به کافه رستوران شده است. این خانه مانند تمام خانه های قدیمی دیگر دارای بیرونی و اندرونی و شاه نشین است. طراحی کنونی تمام خانه و وسایل آن به سبک و سیاق دوره پهلوی است.
دارالخلافه به معنی شهر محل اقامت خلیفه اسلام است و زمانی که آغا محمد خان قاجار تهران را به پایتختی خود برگزید این نام را روی شهر تهران گذاشت.
رستوران تیمچه اکبریان، رستورانی با تم سنتی

یکی دیگر از بهترین رستوران های جنوب تهران، تیمچه اکبریان است. که در بازارچه عودلاجان قرار گرفته است. عودلاجان از قدیمی ترین محله های تهران بوده است و در زمان قاجار محل زندگی اعیان و اشراف بوده است.
تیمچه اکبریان در زمان آغا محمد خان قاجار توسط کلیمی ها ساخته می شود و فقط مختص اصنافی چون صراف ها و زرگران بوده است. و در دوره فتحعلی شاه به اولین بانک رهنی ایران تبدیل می شود، که مدیریت آن به عهده کلیمیان بوده است. مردم جنس های خود را برای امانت به این بانک می آوردند و آن را از سوراخی که در طبقه همکف قرار داشت، دور از چشم دیگران به زیر زمین منتقل می کردند.
در سال هزار وسیصد و هشتاد و چهار این بنای زیبا را مرمت کردند و تبدیل به سفره خانه شد. معماری بنا بسیار جالب و دیدنی است و شما می توانید ضمن خوردن یک دیزی خوشمزه که تنها غذایی است که در این مکان سرو می شود، از دیدن زیبایی های تیمچه اکبریان لذت ببرید
هیچ نظری وجود ندارد
Or use one of these social networks