معرفی رستوران وکیل التجار
- نوع سرو: انتخاب از منو
- فضای باز: ندارد
- سبک معماری: سنتی
- موسیقی زنده : دارد
- اتاق اختصاصی: ندارد
- سرو قلیان : ندارد
- غذاهای محبوب رستوران : دنده کباب ، جوجه ترش ،کباب برگ ،خورشت مسما بادمجان
قدم زدن در دل تاریخ آرزوی خیلی از ماهاست. اینکه بتوانیم با حضور در مکان هایی که هزاران قصه برای گفتن دارند، زندگی در آن زمان را لمس کنیم. رستوران وکیل التجار به جمله معروف خودش جامه عمل پوشانده، و به معنای واقعی شما را میهمان تاریخ می کند.
گالری تصاویر رستوران وکیل التجار
مقاله پیشنهادی دیدو: بهترین رستوران های تهران
شما از لحظه ورود به رستوران، قدم به دوره ی متفاوتی از تاریخ یعنی زمان قاجار می گذارید. از لباسهای کارمندان این مجموعه گرفته تا تک تک آجرها و کاشی ها، حکایت دوره قاجار را برای شما بازگو می کنند.
رستوران وکیل التجار یک حیاط مرکزی دارد که وسط آن حوضچه زیبایی قرار گرفته و پر از میز و صندلی است که می توانید برای گذران وقت خود در حیاط بر روی آنها بنشینید و از شنیدن صدای آب و فواره لذت ببرید. در طبقه های بالا که به صورت حجره های متعدد است، اتاق هایی برای پذیرایی از مهمانان است، پنجره های ارسی رنگین و زیبای این حجره ها به سمت حیاط گشوده می شود و چشم اندازی زیبا از دریچه این پنجره ها خواهید داشت.
یکی از حجره ها متعلق به چای خانه بسیار جذاب این رستوران است، طراحی این چایخانه بسیار زیبا است، کاشی های جالب دیوار آن روایتی از یک میهمانی و بزم قجری را به نمایش گذاشته است، و چیدمان سماور، شیشه های دمنوش و بانکه های شربت های رنگارنگ جلوه زیبایی به آن داده است.
حجره های پایین نیز با طراحی کاملا متفاوتی در اختیار مهمانان قرار می گیرد. یکی از حجره ها را برای دوستداران فرهنگ ایرانی تبدیل به کتابخانه ای با کتاب های تاریخی و جالب کرده اند. تا میهمانان ضمن صرف غذای جسم امکان تغذیه روح خود را نیز داشته باشند.
شنیدن صدای موسیقی بی کلام و گوش نواز والس همراه با آکاردئون، پیانو و ویولن که هماهنگی ویژه ای با فضا دارد، حس و حال این فضای نوستالژیک را چند برابر می کند.

تاریخچه رستوران وکیل التجار ( سرای میزانی؟)
رستوران وکیل التجار در زمان قاجاریه و سال هزار و سیصد خورشیدی توسط میرزا محمد باقر میزانی که ملقب به وکیل التجار بود با زیر بنای هزار و چهارصد متر مربع ساخته می شود. و به همین دلیل معروف به سرای میزانی می شود.
این ملک به نوعی یک کاروانسرا برای تجار و بازرگانانی محسوب می شد که از سراسر ایران برای داد و ستد به آن می آمدند. این سرا به منظور سرایی برای فروش خشکبار و خوراکی های خشک بوده است. که در طی سالها دستخوش تغییرات زیادی می شود.
ظاهرا این سرا در کار خود که تجارت خشکبار بود خیلی موفق عمل نکرد و بعد از چند سال به دست پسر میرزا محمد یعنی حاج هاشم میزانی تبدیل به کارخانه قندریزی می شود. اما پس از اینکه حاج هاشم میزانی دار فانی را وداع گفت سرای میزانی نیز همراه با مرگ وی خاموش می شود و به بنایی متروکه تبدیل می شود، که به عنوان انبار مورد استفاده وراث و نوادگان او قرار می گرفت.
تا اینکه در سال هزار و سیصد و نود این بنا به دست برادران رمضان، آقایان جواد رمضان و مهدی رمضان که از نوادگان میزانی بودند، افتاد. آنها که خود از استادان ماهر در زمینه معماری سنتی ایران و کاشی کاری هستند، تصمیم می گیرند تا ارثیه اجدادی خود را دوباره زنده کنند و به آن روحی دوباره بخشند.
به مدت شش سال این بنا را مرمت می کنند و با سلیقه تمام در سال نود و شش با حضور جمعی از مدیران میراث فرهنگی، شهرداری و هنرمندان رستوران وکیل التجار افتتاح می شود و خود را برای پذیرایی از مهمانان تاریخ آماده می کند.

منو و قیمت غذاهای رستوران وکیل التجار
فضای رستوران وکیل التجار طوری طراحی شده است که همه چیز با هم هماهنگ باشد. دکوراسیون داخلی، لباس ها، ظروف پذیرایی، وسایلی که برای جلوه بیشتر به رستوران در گوشه و کنار آن قرار داده شده است و حتی لیست غذاهای این رستوران داستان روزهای قجری و نوستالژیک را حکایت می کند.
لیست غذاهای این رستوران با انواع و اقسام غذاهای سنتی و اسامی کاملا ایرانی و خلاقانه پر شده است. چشیدن انواع کباب ها، دمپخت ها و خوراک های اصیل ایرانی و نوشیدن انواع شربت های ایرانی، در چنین فضای دل انگیزی شما را به درون تاریخ پرتاب می کند و تجربه ای کم نظیر را برای شما به ارمغان خواهد آورد.


ویدیوهایی از رستوران وکیل التجار
ویدیو ازنوشیدنی وکیل التجار
ویدیویی جذاب از وکیل التجار
مسیر دسترسی به رستوران وکیل التجار
رستوران وکیل التجار در خیابان مولوی، درست روبروی میدان محمدیه که در گذشته به نام میدان اعدام معروف بوده است قرار دارد. پلاک این رستوران، کاشی بیست و سه است، که با خط نستعلیق روی کاشی نوشته شده است. میدان اعدام نیز خود بیانگر قصه های زیادی از تاریخ است. میدانی که مرگ چندین انسان را به دلایل مختلف به خود دیده است. باید بدانید که شما در واقع از زمانی که به این خیابان وارد می شوید، خیلی قبل تر از رستوران سفر خود در تاریخ را آغاز کرده اید.
آدرس رستوران وکیل التجار
روی نقشه گوگل
نزدیک ترین ایستگاه اتوبوس
ایستگاه اتوبوس “میدان محمدیه“
نزدیک ترین مترو
ایستگاه مترو “میدان محمدیه“
شماره تماس و اینستاگرام رستوران وکیل التجار:
آدرس اینستاگرام
vakiltojjar_cafe_restaurant
شماره تماس
02155167384-5
سوالات متداول درباره رستوران وکیل التجار تهران:
رستوران وکیل التجار در زمان قاجاریه و سال هزار و سیصد خورشیدی توسط میرزا محمد باقر میزانی که ملقب به وکیل التجار بود با زیر بنای هزار و چهارصد متر مربع ساخته می شود. و به همین دلیل معروف به سرای میزانی می شود.
قیمت غذاهای آن متوسط است ولی به نسبت امکانات خوب محسوب می شود.
این رستوران در میدان محمدیه تهران است.
ایستگاه مترو میدان محمدیه در چند قدمی این رستوران است.
دنده کباب ، جوجه ترش ،کباب برگ ،خورشت مسما بادمجان
23 نظرات
Or use one of these social networks